Μήνυμα νίκης για την Λιβαδειά και τον Δημήτρη Καραμάνη!

Μήνυμα νίκης για την Λιβαδειά και τον Δημήτρη Καραμάνη!

Μεγαλειώδης συγκέντρωση, πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία Λ. Κατσώνη!!

Ο Δήμος Λεβαδέων Αλλάζει Σελίδα!!!

Οι πολίτες του Δήμου Λεβαδέων έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα της νίκης. Η Λιβαδειά την Κυριακή 8 Οκτωβρίου Αλλάζει Σελίδα με τον Δημήτρη Καραμάνη.

Σε μια πρωτοφανή, την μεγαλύτερη των τελευταίων ετών συγκέντρωση στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη, παρουσία περισσότερων των 1.000 ατόμων, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων, ο υποψήφιος δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης ανέδειξε τους στόχους του συνδυασμού του παρουσία των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε σελίδα».

Αρχικά άσκησε κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, στη συνέχεια παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του και αναφέρθηκε σε πολύ συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την Λιβαδειά, τις γειτονιές της και όλα τα χωριά του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Έδωσε έμφαση στα ζητήματα της καθαριότητας και της εγκατάλειψης του δήμου.
  • Αναφέρθηκε επίσης στην εγκατάλειψη της περιοχής της Κρύας που παρέμεινε κλειστή για 4 χρόνια.
  • Στιγμάτισε τις απευθείας αναθέσεις της απερχόμενης δημοτικές αρχής που στα τελευταία δύο χρόνια ανέρχονται σε περίπου 2.000.000 ευρώ.
  • Επεσήμανε την ανικανότητα του απερχόμενου δημάρχου υπενθυμίζοντας την έλλειψη έργων και την απώλεια αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που ο κ. Ταγκαλέγκας απέδωσε σε… υπουργικές παρεμβάσεις

Το μόνο που έγινε -όπως είπε- ήταν μια προσπάθεια να συνεχιστούν τα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής της Γιώτας Πούλου και αυτό χωρίς επιτυχία

«Αν θεωρείς κ. Ταγκαλέγκα ότι τα πήγες καλά, βγες από το γραφείο που έχεις οχυρωθεί και περιπάτησε την Στρατηγού Ιωάννου, στον Ζαγαρά, τον Συνοικισμό, το Λυκοχώρι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του αναφέρθηκε:

Στην διεκδίκηση Πανεπιστημιακής Σχολής με τμήμα Νοσηλευτικής για να βοηθηθεί και το Νοσοκομείο. Παράλληλα υπενθύμισε ότι η Λιβαδειά είχε αποκτήσει Πανεπιστημιακή Σχολή επί δημαρχίας Άρη Ρούσσαρη όταν και ο ίδιος ήταν δημοτικός σύμβουλος.

  • Στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας
  • Στην ανάδειξη των δημοτικών ενοτήτων και των χωριών
  • Στην ανάδειξη της ιστορικότητας και του φυσικού κάλους
  • Την ανάδειξη του Δήμου ως τουριστικό προορισμό
  • Την μετατροπή του Δήμου σε πολιτιστική πρωτεύουσα δίνοντας έμφαση στον πολιτισμό
  • Στα έργα αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής και των ακαίρων καιρικών φαινομένων.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσφορά, το ήθος και την συνεργασία προηγούμενων δημάρχων και πιο συγκεκριμένα του αείμνηστου Χρήστου Παλαιολόγου και ακολούθως του Δημήτρη Τσιφή.

Ολοκληρώνοντας τόνισε με νόημα ότι το Δημαρχείο θα είναι ανοιχτό σε ΟΛΟΥΣ τους δημότες.

Για την παράταξή του κατά τη διάρκεια παρουσίασης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων επεσήμανε ότι «πρόκειται για ένα ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με άτομα με ικανότητες και ήθος, ένα συνδυασμό αξίων που μπαίνουν στα κοινά για να δώσουν και όχι για να πάρουν και αυτό δημιουργεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Μετά το τέλος της εκδήλωσης σε δηλώσεις του απαντώντας στον απερχόμενο δήμαρχο που στην συγκέντρωση του οποίου έγινε λόγος για δεύτερη ευκαιρία υπογράμμισε ότι ο δήμος μετά τα τέσσερα χαμένα χρόνια, δεν έχει άλλα περιθώρια ώστε να χάσει άλλα πέντε.

Και αφού ο κύριος Δημήτρης Καραμάνης ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην μεγαλειώδη συγκέντρωση απεύθυνε κάλεσμα πρός όλους τους δημότες την Κυριακή να προσέλθουν στις κάλπες, να αλλάξουν σελίδα ώστε ο Δήμος Λεβαδέων για βγει από το τέλμα και την αφάνεια και να μπουν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

«Το οφείλουμε στη νέα γενιά, τα οφείλουμε στα παιδιά μας», είπε και συμπλήρωσε «εμπιστευτείτε μας δώστε μας τη δύναμη να σας εκπροσωπήσουμε με επάρκεια, ήθος και εντιμότητα».

Σχετικά